iun. 24

Ucidere din culpă(2)

Ucidere din culpă(2)

În anul 2011 inculpatul a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere iar la o intersecție a accidentat mortal victima aflată pe partea carosabilă, după care a părăsit locul faptei. La data producerii accidentului autoturismul era radiat din circulație de autoritatea competentă. Unul din martorii prezenți la fața locului a declarat că înainte de producerea accidentului rugase două persoane să îi împingă automobilul care nu mai pornea. Astfel, victima a pătruns pe partea carosabilă și s-a oprit pe axul drumului, moment în care s-a auzit o bubuitură și s-a putut observa un autovehicul care circula cu viteză, lovind mortal victima și neoprind după impact.

Inculpatul a fost condamnat la închisoare, fiind găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare false, părăsirea locului accidentului și conducerea automobilului fără a deține permis de conducere.

Cabinetul de avocatură ,,Tănase Ioan Mihai” a reușit să obțină despăgubiri materiale și morale pentru părinții, soția și copiii victimei.

 

No comments yet.

Leave a Comment